PSV mist twee sterkhouders tegen Almere, Benitez en Boscagli spelen wel

Jerdy Schouten, Johan Bakayoko en Ismael Saibari spelen niet tegen Almere City
23 augustus om 14:50
Laatste update: 23 augustus om 14:50

Johan Bakayoko en Jerdy Schouten zijn niet fit genoeg om te spelen tegen Almere City. Beide sterkhouders zullen het duel aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook Ismael Saibari is nog altijd niet beschikbaar.

"Jerdy Schouten en Johan Bakayoko zijn geblesseerd en zullen niet in actie komen tegen Almere City", klinkt het op de persconferentie van Peter Bosz in aanloop naar het Eredivisieduel. Daarmee worden de zorgen van de Eindhovenaren nog groter, want de lappenmand is al aardig gevuld. Tegen Heracles Almelo was Bakayoko nog trefzeker voor hij vroegtijdig naar de kant moest met een blessure.

Schouten speelde de gehele wedstrijd wel uit, maar blijkt toch teveel last te hebben van een blessure. De twee voegen zich daarmee bij een steeds groter wordende lijst van PSV. Saibari zal namelijk ook wederom niet spelen en ook Mauro Junior, Sergiño Dest en Armando Obispo zijn nog altijd geblesseerd. Daarmee lijken Fredrik Oppegård en Richard Ledezma wel te kunnen spelen.

Wel lijken Olivier Boscagli en Walter Benitez zich bereid te hebben gevonden om te spelen. Eerder vertikte Jordan Teze het nog, maar ook hij kwam later terug op zijn beslissing. Hoewel allebei de PSV'ers graag weg willen uit Eindhoven willen zij zich blijven inzetten voor de club en dus kan Bosz rekenen op het spelen van beide selectieleden. Daarmee wordt zijn puzzel iets minder groot.