'Aurier aangeboden bij PSV, club kijkt voorlopig verder naar alternatieven'

'Aurier aangeboden bij PSV, club kijkt voorlopig verder naar alternatieven'

24 augustus om 14:50
Laatste update: 24 augustus om 14:52

PSV is deze zomer naarstig op zoek naar defensieve versterkingen en krijgt daarbij de nodige hulp van zaakwaarnemers. Volgens het Eindhovens Dagblad is Serge Aurier onlangs aangeboden bij de Eindhovenaren, die voorlopig niet lijken toe te happen. 

Momenteel neemt Richard Ledezma de rechterkant van de verdediging voor zijn rekening, maar PSV is vastbesloten om een nieuwe rechtsback aan te trekken. De club onderzoekt de haalbaarheid van meerdere 'toptargets' voor deze positie, naast andere versterkingen voor zowel de linksbackpositie als het centrum van de verdediging.

PSV blijft actief op zoek naar een nieuwe rechtsachter nu Jordan Teze en Shurandy Sambo vertrokken zijn. Ondanks de vele spelers die worden aangeboden, waaronder de Ivoriaanse international Serge Aurier, lijkt PSV zijn zinnen gezet te hebben op andere opties. Aurier, die momenteel transfervrij is, heeft een aardige staat van dienst met clubs als Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur achter zijn naam. De Eindhovenaren lijken volgens het Eindhovens Dagblad niet geneigd om met hem in zee te gaan.