'PSV krijgt goed nieuws uit Spanje en lijkt een transferprobleem minder te hebben'

'PSV krijgt goed nieuws uit Spanje en lijkt een transferprobleem minder te hebben'
24 augustus om 16:03

Walter Benítez lijkt dit seizoen toch bij PSV te blijven. De Argentijnse doelman stond in de belangstelling van Atlético Madrid, maar de Spaanse club heeft inmiddels een andere doelman op het oog. PSV hoeft zich daardoor geen zorgen meer te maken over het vertrek van hun eerste keeper.

Atlético Madrid was op zoek naar een extra doelman en had zijn vizier even gericht op Benítez. De club bood vier miljoen euro voor de PSV-keeper, maar dat bod werd door de Eindhovenaren afgewezen. Benítez zelf had wel oren naar een overstap naar Madrid, waar hij de rol van tweede of derde keeper achter Jan Oblak zou vervullen.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn de Madrilenen echter in vergevorderde gesprekken met Juan Musso van Atalanta. Musso zou al zijn jawoord hebben gegeven aan Atlético, dat vol vertrouwen is dat de transfer snel wordt afgerond.

Met het aantrekken van Musso lijkt Atlético definitief af te zien van Benítez, die daardoor waarschijnlijk zijn contract bij PSV zal uitdienen. Dit is goed nieuws voor PSV, dat zijn eerste doelman behoudt terwijl de transfermarkt zijn laatste dagen ingaat.