PSV laat geen spaan heel van Almere City en wint met zeer indrukwekkende cijfers

PSV laat geen spaan heel van Almere City
24 augustus om 21:50
Laatste update: 24 augustus om 21:54

PSV heeft zaterdagavond een zeer overtuigende zege geboekt tegen Almere City. Na negentig minuten spelen stond de monsterscore van 1-7 op het scorebord.

De Eindhovenaren moesten het in Almere doen zonder de licht geblesseerde Johan Bakayoko en Jerdy Schouten, maar ondanks dat was de start veelbelovend. Al binnen twee minuten kreeg PSV een megakans via Guus Til, die op doelman Nordin Bakker stuitte. Enkele minuten later werd Til wederom goed vrijgespeeld en ditmaal was het wel raak: 0-1. Niet veel later knikte aanvoerder Luuk de Jong de 0-2 binnen.

Na rust begon Almere City wat beter in de wedstrijd te komen, wat resulteerde in de aansluitingstreffer van Kornelius Hansen. Na de 1-2 ging PSV echter in een versnelling hoger spelen. De net ingevallen Couhaib Driouech schoot de 1-3 binnen en toen ging het snel. Malik Tilmann tikte de 1-4 binnen, Theo Barbet zorgde met een eigen goal voor de 1-5, waarna vier minuten later Hirving Lozano de 1-6 aantekende.

PSV leek de wedstrijd rustig uit te spelen, maar deed in de allerlaatste minuut nog een duit in het zakje. Ricardo Pepi zorgde voor het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 1-7.