Dit is hoe het er voor staat met de transfers van Itakura en Zalewski naar PSV

Dit is hoe het er voor staat met de transfers van Itakura en Zalewski naar PSV

25 augustus om 13:06

Nicola Zalewski moet de nieuwe linksback van PSV worden. De Pool staat hoog op het wensenlijstje van de Eindhovenaren en VoetbalNieuws vertelt je de huidige stand van zaken rondom hem en transfertarget Ko Itakura.

Volgens de Italiaanse media kunnen de berichten vast klaar gezet worden. Zalewski moet voor negen miljoen euro over gaan komen van AS Roma dat akkoord zou zijn met een bod vanuit Eindhoven. De speler zou er momenteel zelf over nadenken, maar of dat het volledige verhaal is, is niet zeker.

Hoe staat het er voor met Zalewski en PSV?

PSV zou dus negen miljoen euro hebben geboden en de Pool moet een deze dagen over gaan komen. Volgens Voetbal International is de deal echter nog niet zo ver. 'Hoewel er zeker contact is geweest tussen de partijen wordt dit bod vanuit Eindhoven nog niet bevestigd.' De kans lijkt groot dat de linksback over gaat komen, maar dat de deal rond is, wordt niet bevestigt.

Hoe zit het met de komst van Itakura?

PSV heeft een bod van ruim elf miljoen euro neergelegd bij Borussia Mönchengladbach. Dat bod is echter niet geaccepteerd en bij de Eindhovenaren is men bezig om nu met een nieuwe bieding te komen. 'Naar verluidt werd een eerste bod van 11,5 miljoen euro niet geaccepteerd door de Duitsers die lijken te mikken op rond de vijftien miljoen euro', schrijft VI. De komende dagen moet blijken of de Japanner met een rood wit shirt in zijn handen staat of dat hij in de Bundesliga blijft.