Joey Veerman kon PSV verlaten

'Veerman kon PSV wel achter zich laten, club uit topcompetitie deed bod'

26 augustus om 07:15

Joey Veerman had de kans om PSV te verlaten. In tegenstelling tot zijn eigen woorden kwam er wel een bod uit een topcompetitie. Echter wezen de Eindhovenaren deze spoeidig af vanwege de hoogte van de transfersom.

'Vanuit de markt horen we dat er een club uit een topcompetitie was die dertig miljoen euro zou willen betalen, maar dat dit niet genoeg zou zijn voor PSV', schrijft Voetbal International over een mogelijke transfer van Veerman naar het buitenland. Daarbij zou de prijs dus niet hoog genoeg zijn, maar Veerman zelf zou ook roet in het eten kunnen gooien. 'Natuurlijk is er na zijn uitstekende jaar wel interesse voor Veerman. Alleen niet van de categorie clubs die hij wellicht had gewild.'

Na de overwinning van PSV op Almere City werd de middenvelder van PSV gevraagd naar zijn huidige situatie. Een ietswat teleurgestelde Veerman gaf toen toe dat er niet genoeg interesse was en dat hij daar van baalt. "Er is voor mij niks, geen interesse", klonkt het voor de camera's van ESPN. "Ja, de Swift Boys en de Poldervogels, ken je die? Van de All Stars. Ik heb er een keihard hoofd in."

Eerder was er vanuit Rusland en Saudi-Arabië ook al interesse in Veerman, maar voor beide landen haalde de Volendammer zijn neus op. Zijn contract in Eindhoven loopt nog tot medio 2026 en mogelijk zal hij na transfer deadline day weer om tafel gaan met Earnest Stewart. PSV wilde al eerder zijn contract open breken, maar toen zei Veerman nog 'nee' tegen een contractverlenging.