Waar en hoe laat wordt de derby Manchester United - Liverpool uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de derby Manchester United - Liverpool uitgezonden?

1 september om 15:40
Laatste update: 1 september om 15:40

De North West-derby staat voor de deur en dit keer met een bijzonder Nederlands tintje. Manchester United ontvangt zondagmiddag Liverpool op Old Trafford. Wat deze editie extra interessant maakt, is de ontmoeting tussen de twee Nederlandse trainers: Erik ten Hag bij United en Arne Slot, die deze zomer de overstap maakte naar Liverpool. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester United - Liverpool kijken

Voor Slot is dit de eerste echte topwedstrijd als coach van Liverpool. De Zwollenaar heeft zijn start niet gemist, want hij won zijn eerste twee duels in de Premier League: met 0-2 van Ipswich Town en thuis met 2-0 van Brentford. Ten Hag daarentegen kende een wisselvallige start. Zijn Manchester United won nipt met 1-0 van Fulham door een goal van Joshua Zirkzee, maar verloor teleurstellend met 1-2 van Brighton.

Deze kraker tussen de twee aartsrivalen belooft dus vuurwerk op te leveren. In de voorbereiding op het huidige seizoen speelden beide ploegen al vriendschappelijk tegen elkaar. Toen won Liverpool met 0-3.

Hoe laat begint Manchester United - Liverpool?

Manchester United - Liverpool begint zondag 1 september om 17.00 uur Nederlandse tijd op Old Trafford. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.