Waar en hoe laat wordt de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax uitgezonden?

Waar is de Klassieker Feyenoord - Ajax te zien?
25 augustus om 19:10

Het is weer tijd voor de eerste Klassieker van het seizoen. In De Kuip staan aartsrivalen Feyenoord en Ajax tegenover elkaar in speelronde vier van de Eredivisie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Feyenoord - Ajax kijken

Feyenoord liep tegen Sparta averij op in de competitie. Het was al het tweede duel dat Brian Priske en zijn manschappen niet konden winnen, waardoor er wat druk op de ketel staat voor De Klassieker. Toch zullen de Rotterdammers met veel genoegen terugdenken aan de laatste Klassieker in De Kuip, waarin Ajax met 6-0 werd afgedroogd. Feyenoord zal hopen op een herhaling van dat succes.

Ajax had een weekend vrij van de Eredivisie, maar speelt op donderdagavond eerst nog de return van de wedstrijd tegen het Poolse Jagiellonia Bialystok in de voorrondes van de Europa League. Trainer Francesco Farioli gebruikte die extra tijd om zijn team voor te bereiden en was zelfs aanwezig op Het Kasteel om de Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord te bekijken. Hij zal zijn team optimaal willen voorbereiden voor deze cruciale wedstrijd.

Op welke zender is Feyenoord - Ajax te zien?

Feyenoord - Ajax wordt zondag 1 september 2024 om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1, inclusief een uitgebreide voorbeschouwing. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.