Deze Belgische club is mogelijk geïnteresseerd in Davy Klaassen

'Deze Belgische club is geïnteresseerd in transfervrije Davy Klaassen'

27 augustus om 15:45

RSC Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op de transfervrije Davy Klaassen. De 41-voudig international, die sinds zijn vertrek bij Internazionale zonder club zit, zou openstaan voor een overstap naar de Belgische club.

Volgens journalist Sacha Tavolieri van RMC Sport is er wederzijdse interesse tussen Klaassen en Anderlecht. Toch is er nog geen akkoord bereikt tussen beide partijen. Klaassen verliet Ajax afgelopen zomer voor een avontuur bij Internazionale, waar hij ondanks het winnen van de Serie A slechts achttien keer in actie kwam. Zijn contract werd niet verlengd, waardoor hij nu transfervrij is.

Naast Anderlecht zouden ook andere clubs interesse hebben getoond in Klaassen. Zo werden eerder Como en Parma genoemd als mogelijke bestemmingen voor de middenvelder. Toch lijkt de Belgische topclub de meest serieuze optie, vooral nu de transferdeadline nadert en beide partijen in gesprek zijn. Als de deal doorgaat, zou Klaassen herenigd worden met oud-Ajacied Jan Vertonghen, die al sinds 2022 bij Anderlecht speelt.