Bizarre wending: Bijlow keert terug naar Feyenoord na mislukte transfer

Bizarre wending: Bijlow keert terug naar Feyenoord na mislukte transfer
27 augustus om 17:02
Laatste update: 27 augustus om 17:15

Justin Bijlow ziet zijn transfer naar Southampton afketsen. De doelman keert na een medische keuring terug naar Rotterdam en sluit weer aan bij de selectie van Feyenoord. Volgens de doelman van de Rotterdammers was er 'een andere visie over de behandelwijze van een oude blessure'.

Bijlow meldde zelf op Instagram dat de geplande transfer naar de Premier League niet doorgaat. "Na een speciale dag afgelopen zondag, bereidde ik me voor op een vertrek bij Feyenoord. Dat was niet makkelijk en ook niet mijn eerste keus, maar ik deed het in het belang van mijn carrière," schreef hij. Bij de medische keuring bleek echter dat Southampton en Feyenoord het niet eens waren over de aanpak van een blessure die Bijlow eerder opliep. Hoewel Bijlow benadrukte dat hij volledig fit is en geen last heeft van de blessure, respecteerde hij de mening van de medische staf van Southampton.

De doelman keert nu terug naar Feyenoord, waar hij opnieuw de concurrentiestrijd aan zal gaan met Timon Wellenreuther, die door coach Brian Priske als eerste keuze was aangewezen. Bijlow blijft vastberaden: "Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal," aldus Bijlow.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bijlow (@justinbijlow)