Kramer weer in genade aangenomen bij RKC: dit zegt de spits over het voorval

Kramer weer in genade aangenomen bij RKC: dit zegt de spits over het voorval

27 augustus om 19:35
Laatste update: 27 augustus om 19:23

Michiel Kramer maakt per direct weer deel uit van de selectie van RKC Waalwijk. Dit heeft de club bekendgemaakt na verschillende gesprekken tussen de spits en de clubleiding. Kramer werd vorige week uit de selectie gezet, maar sluit nu weer aan bij de groep.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles was Kramer, 35 jaar oud, onverwacht niet opgenomen in de selectie. Trainer Henk Fraser gaf aan dat dit een besluit was van de club en specifiek van technisch directeur Mo Allach.

Op de clubwebsite van RKC laat Kramer zich uit het voorval van afgelopen week. "Afgelopen week heeft zich een situatie voorgedaan waarin ik niet handig heb gereageerd. We hebben het erover gehad en zijn samen tot het besluit gekomen dat ik vanaf morgen weer op het trainingsveld sta met de rest van de groep".

Ook technisch directeur Allach kwam met een reactie via het clubkanaal. "In de beste families komen verschillen van inzicht voor. We hebben Michiel de afgelopen dagen de tijd gegeven en het met elkaar over de situatie gehad. In goed overleg met alle betrokkenen binnen de club, sluit Michiel direct weer aan bij de groep. De focus ligt voor iedereen volledig op de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen AZ".