Dit is volgens De Telegraaf de oorzaak van de rel rondom Kramer bij RKC Waalwijk

Dit is volgens De Telegraaf de oorzaak van de rel rondom Kramer bij RKC Waalwijk

26 augustus om 15:16

Michiel Kramer schitterde afgelopen zondag door aanwezigheid bij RKC Waalwijk, en De Telegraaf weet waarom. De spits van de Waalwijkers zou tijdens een training zijn weggelopen en weigerde daarna zijn excuses te maken.

Vlak voor aanvang van het duel tussen Go Ahead Eagles en RKC werd bekend dat Kramer niet bij de selectie zat. Daar gaf Henk Fraser tekst en uitleg bij, in zeer vage bewoording dan. De exacte reden van de absentie van Kramer was nog niet bekend, tot vandaag.

Volgens De Telegraaf is Kramer weggelopen van de training toen hij hoorde dat niet hij, maar Richonell Margaret in de basis zou worden gezet door de afwezigheid van de geschorste Oskar Zawada. In de keuze van Fraser speelt mogelijk mee dat de spits op zoek zou zijn naar een nieuwe club.

Eén van de clubs die in de markt is voor Kramer, is NAC Breda, klinkt het. Bij de club uit Breda begon de spits ooit op jonge leeftijd zijn voetbalcarrière. Kramer geldt als één van de mogelijke kandidaten die als breekijzer kan worden gebruikt in Breda.