Deze hoge som wilde PSV volgens het ED voor Veerman vangen deze transferzomer

Deze hoge som wilde PSV volgens het ED voor Veerman vangen deze transferzomer

28 augustus om 11:46

Joey Veerman lijkt deze zomer gewoon bij PSV te blijven. De middenvelder deed afgelopen zaterdag nog een boekje open over de stand van zaken. Het Eindhovens Dagblad weet dat de kampioen liefst vijftig miljoen euro voor Veerman wilde beuren.

Afgelopen zaterdag vertelde Veerman na afloop van de met 1-7 gewonnen wedstrijd bij Almere City dat hij had verwacht dat er wel clubs voor hem zouden komen. De Oranje-international grapte dat alleen amateurclubs interesse in hem hebben. De transfersom die het ED nu schetst, kan een verklaring zijn voor het niet doorpakken van geïnteresseerde grote clubs.

'Naar nu blijkt, had PSV deze transferperiode een prijs van liefst vijftig miljoen euro op zijn hoofd geplakt. Dat wil niet zeggen dat hij voor een aantal miljoenen minder niet was weggegaan, maar vijftig miljoen was wel de insteek. Veerman gaat na de transferperiode nog een rustig nadenken of hij zijn contract nog wil verlengen of niet', klinkt het.

Rondom Veerman wordt dus rust verwacht, maar rustig is het allerminst bij PSV. De Eindhovenaren zoeken nog een linksback, centrale verdediger en rechtsback. Mogelijk komt daar nog een extra centrale verdediger bij als Olivier Boscagli vertrekt.