Dit zegt Priske over de tegenstanders van Feyenoord in de Champions League

Dit zegt Priske over de tegenstanders van Feyenoord in de Champions League

29 augustus om 22:25

Brian Priske kijkt vol verwachting uit naar de komende Champions League-wedstrijden van Feyenoord, vooral naar het duel met zijn voormalige club, Sparta Praag. De Deense trainer, die in de afgelopen twee seizoenen aan het roer stond bij de Tsjechische club, ziet het als een bijzondere ervaring om tegen hen te spelen.

"Het wordt voor mij een speciale ervaring om tegen hen te spelen. Voor ons kan het een voordeel zijn dat we hen thuis treffen, want ik weet hoe bijzonder de Europese avonden in Praag kunnen zijn", aldus Priske tegenover de clubkanalen.

Priske heeft ook hoge verwachtingen van de sfeer in de Kuip tijdens de Champions League-avonden. "Daar heb ik zeer hoge verwachtingen van. Ik kijk heel erg uit naar ons avontuur in de Champions League," gaf de trainer aan. Hij is daarnaast nieuwsgierig naar hoe de nieuwe opzet van het toernooi zal uitpakken. "Ik vond het interessant om te zien en ben benieuwd welke impact deze competitievorm gaat hebben. Elke speelronde kan er veel veranderen en de uitkomst is daardoor lastiger te voorspellen."

Feyenoord speelt in de groepsfase van de Champions League thuiswedstrijden tegen Bayern München, Bayer Leverkusen, RB Salzburg en Sparta Praag. Daarnaast staan uitwedstrijden tegen Manchester City, Benfica, LOSC Lille en Girona op het programma.