'Feyenoord biedt op Zuid-Koreaan als potentiële vervanger van Wieffer'

'Feyenoord biedt op Zuid-Koreaan als potentiële vervanger van Wieffer'

31 augustus om 19:13

Feyenoord heeft officieel een bod uitgebracht op In-beom Hwang, de 27-jarige middenvelder van Rode Ster Belgrado. Volgens 1908.nl wil de club hem naar Rotterdam halen als opvolger van Mats Wieffer, die eerder deze zomer vertrok naar Brighton & Hove Albion. Hwang staat nog tot medio 2026 onder contract in de Servische competitie.

Feyenoord heeft al langer interesse in Hwang en lijkt nu de eerste serieuze stap te hebben gezet. Hoewel de Rotterdammers de exacte details van het bod niet bekendmaken, blijft de club ook opties openhouden voor een andere middenvelder, Mads Bidstrup van RB Salzburg. De komst van Bidstrup blijkt echter complex, doordat RB Salzburg terughoudend is met het verkopen van spelers aan Eredivisieclubs.

Hwang heeft een veelzijdige loopbaan achter de rug, met eerdere clubs in Zuid-Korea, Canada, Rusland en Griekenland. Vorig seizoen maakte hij voor 5,5 miljoen euro de overstap naar Rode Ster Belgrado. Naast Hwang overweegt Feyenoord ook de aankoop van Andreas Skov Olsen, maar die transfer zou de club flink wat meer kunnen kosten.