Dit is het complete speelschema van FC Twente in de Europa League

Dit is het complete speelschema van FC Twente in de Europa League
31 augustus om 20:08

FC Twente staat voor een uitdagend seizoen in de Europa League, met een reeks interessante wedstrijden tegen topclubs uit heel Europa. De Tukkers beginnen hun campagne op 25 september met een zware uitwedstrijd tegen Manchester United, onder leiding van Erik ten Hag. Deze wedstrijd, gespeeld op het iconische Old Trafford, wordt waarschijnlijk een van de zwaarste tests voor Twente dit seizoen.

Speelschema FC Twente in de Europa League

Na de ontmoeting met United keren de mannen van Twente terug naar huis, waar ze in de Grolsch Veste twee sterke tegenstanders ontvangen: Fenerbahçe en Lazio. Voor de fans in Enschede belooft dit enkele spannende en gedenkwaardige avonden in de Europa League op te leveren.

De groepsfase van de Europa League sluit FC Twente af met een thuiswedstrijd tegen Besiktas, een team dat wordt getraind door Giovanni van Bronckhorst. Met deze wedstrijd komt een einde aan wat een boeiende en zware reeks duels belooft te worden voor de Tukkers in Europa.

Wanneer speelt FC Twente in de Europa League?

Hieronder vind je het volledige speelschema van FC Twente voor de Europa League. Dit schema is onlangs door de UEFA bekendgemaakt.

Donderdag 25 september, 21.00 uur: Manchester United - FC Twente
Donderdag 3 oktober, 21.00 uur: FC Twente - Fenerbahçe
Donderdag 24 oktober, 21.00 uur: FC Twente - Lazio
Donderdag 7 november, 18.45 uur: OGC Nice - FC Twente
Donderdag 28 november, 21.00 uur: FC Twente - Union Saint-Gilloise
Donderdag 12 december, 18.45 uur: Olympiacos - FC Twente
Donderdag 23 januari, 18.45 uur: Malmö FF - FC Twente
Donderdag 30 januari, 21.00 uur: FC Twente - Besiktas