Dit zegt Nick Olij over zijn toekomst bij Sparta Rotterdam

Dit zegt Nick Olij over zijn toekomst bij Sparta Rotterdam

1 september om 09:15

Nick Olij heeft bevestigd dat hij in ieder geval tot de winterse transferperiode de doelman van Sparta blijft. Ondanks interesse van meerdere clubs, waaronder Feyenoord, kwam er geen transfer tot stand. "Ik kreeg dinsdag te horen dat de deal met de club waar we mee bezig waren afketste", vertelde Olij aan ESPN. Naast Feyenoord was er nog een andere club geïnteresseerd, maar ook dat contact leidde tot niets. "Dan is het heel simpel. Ik blijf bij Sparta en dat vind ik geen schande."

Blijft Nick Olij bij Sparta Rotterdam?

Olij speelde zaterdagavond een cruciale rol in de overwinning van Sparta op Willem II (1-2) met enkele belangrijke reddingen. De doelman gaf aan tevreden te zijn met zijn huidige vorm. "Ik zeg het niet zo heel vaak over mezelf, maar ik denk dat het niveau stabiel is. Daar gaat het om."

Daarnaast werd Olij opnieuw opgeroepen voor het Nederlands elftal, iets waar hij trots op is. "Ik vind het nog steeds iets waar ik onwijs trots op ben en waar ik naar uitkijk", aldus de 29-jarige keeper. Voorlopig blijft hij dus bij Sparta, en lijkt hij zich volledig te focussen op zijn prestaties in Rotterdam.