'Feyenoord komt met recordbedrag over de brug voor Olsen'

Feyenoord wil recordbedrag neerleggen voor Andres Skov Olsen
1 september om 19:30

Feyenoord heeft een recordbedrag over voor Andres Skov Olsen. De Rotterdammers hebben een 'take it or leave it'-bod neergelegd bij Club Brugge. In totaal wil ligt er een bedrag van achttien miljoen euro.

Het is al langer bekend dat Feyenoord concreet is geworden voor Skov Olsen. De Deen moet de nieuwe aanvaller worden waarop Brian Priske op kan bouwen. 'Hoe hoog de recordaanbieding precies is, kan in het kader van het onderhandelingsproces nog niet medegedeeld worden', schrijft 1908.nl. Een eerder bod van ongeveer veertien miljoen euro is volgens het medium van tafel geveegd.

De Rotterdammers willen nu koste wat het kost Skov Olsen gaan binnen halen als versterking en dus wordt er diep in de buidel getast. 'Vast staat dat de mogelijk deal ruim de boeken zou kunnen gaan als inkomende recordtransfer. Zo ver is het nog niet, maar het ziet er positiever uit dan velen denken.' Momenteel is Dávid Hancko nog altijd de duurste inkomende transfer ooit. De verdediger werd voor 8.3 miljoen euro gekocht van Sparta Praag.

Skov Olsen staat momenteel dus onder contract bij Club Brugge. Eerder speelde bij FC Nordsjaelland en Bologna. In België heeft de Deen een torenhoog rendement voor een buitenspeler: 43 goals en 24 assists. In het huidige seizoen speelde hij mee in alle zes de competitiewedstrijden en daarin scoorde hij driemaal en gaf hij één assist.