Feyenoord kan aan de bak: club moet fors betalen voor Skov Olsen

'Feyenoord kan aan de bak: club moet fors betalen voor Skov Olsen'

2 september om 08:40

Feyenoord heeft interesse in Andreas Skov Olsen van Club Brugge, maar de Belgische club vraagt een flinke transfersom voor de Deense vleugelspeler. Volgens Het Nieuwsblad wil Club Brugge ongeveer twintig miljoen euro ontvangen voor Skov Olsen. Dit bedrag is aanzienlijk hoger dan wat Feyenoord tot nu toe heeft geboden.

Feyenoord heeft na het vertrek van Yankuba Minteh dringend behoefte aan versterking op de rechterflank. De club heeft daarom haar zinnen gezet op Skov Olsen, die het seizoen sterk is begonnen met drie doelpunten en één assist in zes wedstrijden. Ondanks een bod dat volgens 1908.nl een recordbedrag betreft, ligt het nog ver onder de vraagprijs van Club Brugge. De Belgische club betaalde begin 2022 ruim zes miljoen euro voor Skov Olsen en wil nu flink cashen.

Skov Olsen speelde afgelopen zondag tegen Cercle Brugge een sterke wedstrijd met een doelpunt en een assist. Het Nieuwsblad roemde zijn optreden en benadrukte dat Feyenoord nog niet in de buurt komt van de gevraagde twintig miljoen euro. De club heeft nog tot maandagavond om een akkoord te bereiken, maar het is de vraag of Feyenoord bereid is zo diep in de buidel te tasten.

Naast de hoge vraagprijs is er ook concurrentie voor de handtekening van Skov Olsen. Meerdere Premier League-clubs hebben eveneens interesse getoond in de Deen, wat de onderhandelingspositie van Club Brugge versterkt. Feyenoord moet dus snel handelen en mogelijk dieper in de buidel tasten dan oorspronkelijk gepland om de deal rond te krijgen. Daarbij kan het spelen van Champions League een extra troef zijn om Skov Olsen te overtuigen voor een overstap naar Rotterdam.