Waar en hoe laat is de persconferentie van Ronald Koeman live te volgen?

Waar en hoe laat is de persconferentie van Ronald Koeman live te volgen?
3 september om 08:18
Laatste update: 3 september om 08:02

De voorbereidingen op het WK van 2026 zijn begonnen en voor Oranje staat er een nieuwe periode voor de deur. Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands elftal, zal dinsdag 3 september tijdens een persconferentie meer duidelijkheid geven over zijn plannen en de selectiekeuzes voor de komende wedstrijden in de Nations League tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Waar kun je deze persconferentie kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Persconferentie Koeman richting Nederland - Bosnië en Herzegovina

Koeman heeft in zijn selectie plaats gemaakt voor nieuwe talenten en neemt afscheid van enkele vaste krachten als Georginio Wijnaldum, Marten de Roon en Daley Blind. Memphis Depay moet eerst een nieuwe club zien te vinden alvorens hij weer in aanmerking komt voor Oranje. Het is duidelijk dat het team een nieuwe weg inslaat om in 2026 op het hoogste niveau te kunnen meedoen. De persconferentie biedt dan ook een eerste inkijkje in hoe het Nederlands elftal er de komende jaren uit gaat zien.

Hoe laat begint de persconferentie van Ronald Koeman?

De persconferentie van Ronald Koeman wordt op dinsdag 3 september om 10.30 uur live uitgezonden op ESPN, NOS.nl en via de NOS-app. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de persconferentie. De belangrijkste updates daarvan komen te zijner tijd online.