Transfernieuws uit Rotterdam: dit zegt In-Beom over zijn stap naar Feyenoord

Transfernieuws uit Rotterdam: dit zegt In-Beom over zijn stap naar Feyenoord

2 september om 20:10
Laatste update: 2 september om 20:10

Feyenoord heeft de komst van Hwang In-Beom bevestigd. De Zuid-Koreaan komt over van het Servische Rode Ster Belgrado en VoetbalNieuws vertelt je wat de aanwinst te vertellen heeft over zijn transfer.

In-Beom moet het middenveld van Feyenoord gaan voorzien van een extra impuls. De Zuid-Koreaan is technisch zeer begaafd en tekent tot 2028 in De Kuip.

Wat zegt Hwang In-Beom over zijn transfer naar Feyenoord?

De 27-jarige Zuid-Koreaan stelt erg gelukkig te zijn om in Rotterdam te tekenen. "Mijn ploeggenoot in Servië Uroš Spajić heeft me al gezegd dat ik de juiste beslissing heb genomen om naar Feyenoord te gaan", begint In-Beom over zijn stap naar Nederland op de clubsite van Feyenoord. "Dit is de grootste club waar ik ooit voor heb gespeeld, een enorme club in Europa, dus ik hoop hier heel lang te blijven. Ik heb begrepen dat het stadion hier elke thuiswedstrijd vol zit, dus ik kijk er naar uit om me aan de supporters te kunnen laten zien."

Bij Feyenoord gaat de zestigvoudig international met rugnummer vier spelen. De komende dagen zullen de Rotterdammers zijn werkvergunning in orde maken.