Feyenoord overweegt deze voormalig speler als transfervrije versterking

Feyenoord overweegt deze voormalig speler als transfervrije versterking

3 september om 10:28

Feyenoord slaagde er niet in om op Deadline Day een nieuwe rechtsbuiten aan te trekken. Hierdoor komt de club mogelijk opnieuw uit bij een oude bekende: Alireza Jahanbakhsh. De Iranese vleugelaanvaller, die deze zomer transfervrij vertrok, heeft nog geen nieuwe club gevonden.

Feyenoord had zijn pijlen gericht op Andreas Skov Olsen van Club Brugge en Assane Diao van Real Betis, maar beide transfers liepen op niets uit. Sinclair Bischop van ESPN suggereerde dat Jahanbakhsh weer in beeld zou kunnen komen, zeker nu Calvin Stengs langdurig geblesseerd is. "Feyenoord heeft Jahanbakhsh natuurlijk laten gaan. Die heeft nog geen club. Dat zou eventueel weer een optie kunnen worden", aldus Bischop.

Voormalig ploeggenoot Kostas Lamprou bevestigde dat Jahanbakhsh open zou staan voor een terugkeer. "Hij zei: 'Mijn tijd is eigenlijk op bij Feyenoord'. Maar ik denk dat hij er sowieso voor open zou staan als Feyenoord terugkomt", aldus Lamprou. Hoewel de club doorgeselecteerd heeft, blijft de positie van rechtsbuiten een aandachtspunt. Het is afwachten of Feyenoord opnieuw de weg naar Jahanbakhsh inslaat.