Mike Trésor hint met video naar teleurstelling na mislukte Ajax-transfer

Mike Trésor hint met video naar teleurstelling na mislukte Ajax-transfer

3 september om 10:45

Mike Trésor heeft op social media een veelzeggende video geplaatst na het afketsen van zijn transfer naar Ajax. De Belgische middenvelder van Burnley zou op huurbasis naar de Johan Cruijff Arena komen, maar de deal ketste af door onenigheid over de huursom.

Volgens Sacha Tavolieri, een Belgische transferverslaggever, deed Ajax er op Deadline Day alles aan om Trésor vast te leggen. De zaakwaarnemers van de speler waren al in Amsterdam om de deal te bespoedigen, maar de clubs kwamen er niet uit. Burnley hield vast aan een buitensporig hoge huursom, waardoor de transfer niet doorging.

Trésor, die nog tot medio 2028 vastligt bij Burnley, uitte zijn teleurstelling door een opvallende video op Instagram te delen. Zijn zaakwaarnemer, Shallon Nkeshimana, bevestigde dat Trésor graag naar Ajax wilde. "Het klopt dat Ajax zich voor Mike gemeld heeft en dat hij heel graag naar Amsterdam had gewild," aldus Nkeshimana. Trésor blijft voorlopig in de Championship, maar zijn video suggereert dat hij verre van tevreden is met deze situatie.