United schrijft de selectie in voor de Europa League met één zeer opvallende naam

United schrijft de selectie in voor de Europa League met één zeer opvallende naam

5 september om 16:33

Manchester United heeft de lijst van spelers bekendgemaakt die staan ingeschreven voor de Europa League dit seizoen. Op de lijst staan meerdere verrassende namen waaronder één vergeten Nederlander en VoetbalNieuws vertelt je wie dat is.

Erik ten Hag zag zijn ploeg afgelopen week gekoppeld zien worden aan onder meer FC Twente. De Europa League-loting leverde enkele mooie affiches op en de Nederlander kon nagenoeg zijn gehele selectie inschrijven voor onder meer het duel in Enschede.

Welke opvallende naam heeft Manchester United ingeschreven?

United heeft de lijst met spelers dus bekend gemaakt. Onder andere Joshua Zirkzee en Matthijs de Ligt staan ingeschreven, maar ook Tyrell Malacia. De back is een vergeten voetballer geworden aangezien een knieblessure hem al ruim een jaar langs de kant houdt. De Nederlander is echter op de weg terug en Ten Hag verwacht Malacia in te zetten inde Europa League.

Naast de Nederlanders staan ook alle andere logische namen op de lijst. Enkel Alejandro Garnacho en Kobbie Mainoo ontbreken op de A-lijst. Dit omdat zijn onder de 21 jaar oud zijn en daarom niet ingeschreven hoeven te staan om toch mee te kunnen spelen.

De Europa League-selectie van Manchester United:

Doelmannen: Onana, Heaton, Bayindir, Mee.
Verdedigers: Lindelof, Mazraoui, De Ligt, Maguire, Martinez, Malacia, Yoro, Dalot, Shaw, Evans, Amass.
Middenvelders: Mount, Fernandes, Eriksen, Casemiro, Ugarte.
Aanvallers: Hojlund, Rashford, Zirkzee, Amad, Antony.