Aja zoekt naar nieuwe spelers: deze creatieveling sprak al met de Amsterdammers

Ajax zoekt naar nieuwe spelers: deze creatieveling sprak al met de Amsterdammers

5 september om 18:20
Laatste update: 5 september om 19:35

Ajax is op zoek naar een nieuwe buitenspeler. De Amsterdammers hebben al meerdere gesprekken gevoerd en VoetbalNieuws vertelt je welke speler al met Alex Kroes sprak.

Ajax is op zoek naar een nieuwe creatieveling. De transfermarkt mag dan wel gesloten zijn, maar transfervrij zijn er nog genoeg spelers op te pikken. Ajax was al in gesprek met één van die spelers, maar of een overstap in de maak is, valt te betwijfelen.

Welke speler sprak met Ajax over een dienstverband?

Ajax heeft gesprekken gevoerd met oud PEC Zwolle-speler Younes Namli, zo stelt de voetballer zelf in gesprek met ESPN. "In het begin van de transferwindow had ik gesprekken met Ajax. Dat is het soort club waar ik naar op zoek ben", stelt Namli. "Ik heb met Alex Kroes een heel goed gesprek gehad. Hij kwam heel goed op mij over. De manier waarop hij mij zag, daar waren we het over eens. We waren het eens op veel vlakken. Ik heb vervolgens ook met de trainer gesproken. Uiteindelijk heeft Ajax gekozen om wat anders te doen en dat is hun goed recht."

Namli stelt dat hij in de top mee kan en hoopt die kans te krijgen. "Ik elk jaar één van de meest creatieve spelers in de Eredivisie geweest. Het is niet iets dat ik eenmalig heb laten zien. Ik hoor toch wel vaak dat er creativiteit mist bij clubs, maar uiteindelijk is het niet aan mij om die keuze te maken."