'Deze speler liep Feyenoord mis door het uitlekken van zijn naam in de media'

'Deze speler liep Feyenoord mis door het uitlekken van de media'
5 september om 21:00
Laatste update: 5 september om 20:58

Lange tijd leek Feyenoord zich deze zomer te gaan versterken met Facundo Buonanotte. Ondanks de aanhoudende geruchten besloot de speler niet naar Rotterdam te verhuizen, maar op huurbasis de overstap naar Leicester City te maken. Het afketsen van de transfer is volgens het Algemeen Dagblad te wijten aan de media. 

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese bevestigt tegenover de krant dat de club deze zomer naast de komst van een speler greep vanwege voortijdig gelekte informatie. Te Kloese heeft tegen de krant gezegd dat 'Feyenoord een speler heeft gemist omdat er een naam al online was uitgelekt'. Volgens Feyenoord-volger Mikos Gouka gaat het om Buonanotte, die uiteindelijk door Brighton & Hove Albion aan Leicester City werd verhuurd.

Te Kloese sprak in het AD over de impact van vroegtijdig uitgelekte namen op transfers. Journalist Mikos Gouka onthulde op X dat het specifiek om Buonanotte gaat. Feyenoord had gehoopt de Argentijn tijdelijk naar De Kuip te halen, maar na berichten van onder andere 1908.nl over een mogelijke deal ketste de transfer af.