Waar is Jong Oranje - Jong Georgië te zien?

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd Jong Oranje - Jong Georgië uitgezonden?

9 september om 18:45
Laatste update: 9 september om 18:45

Jong Oranje staat op het punt zich te kwalificeren voor het EK-onder-21. Maandagavond nemen ze het op tegen Jong Georgië. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Jong Oranje - Jong Georgië kijken

De ploeg van Michael Reiziger is na de overwinning op Jong Noord-Macedonië heel dichtbij kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. Slechts één punt tegen Jong Georgië is voldoende om het ticket te bemachtigen. Jong Oranje heeft tot nu toe een perfecte groepsfase gespeeld met acht overwinningen uit acht wedstrijden en slechts twee tegendoelpunten. Het team van Reiziger zal erop gebrand zijn deze sterke reeks voort te zetten.

Jong Georgië staat momenteel tweede in de kwalificatie, maar heeft ook één wedstrijd minder gespeeld. Tijdens de eerste ontmoeting met Jong Oranje werd met 0-3 verloren. Echter, op het EK van 2023 eindigde het onderlinge duel in een 1-1 gelijkspel, waarbij Kenneth Taylor het enige doelpunt voor Jong Oranje scoorde. Jong Georgië zal hopen op een beter resultaat in dit belangrijke duel om hun eigen kansen op kwalificatie levend te houden.

Op welke zender is Jong Oranje - Jong Georgië te zien?

Jong Oranje - Jong Georgië wordt maandagavond 9 september 2024 om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.