Russische media: 'naast Ajax ook Feyenoord in de race om transfervrije speler'

Geruchten uit Rusland: 'Feyenoord naast Ajax in strijd om transfervrije speler'
6 september om 20:09

Naast Ajax zou ook Feyenoord in de race zijn voor Anton Miranchuk. De Russische middenvelder annex aanvaller, die zonder club zit, zou in de belangstelling staan van beide topclubs. Dat claimt het Russische Sport-Express.

De interesse van Ajax was al eerder naar buiten gekomen, maar nu blijkt ook Feyenoord te azen op de 28-jarige Rus. De Amsterdammers zien in Miranchuk een mogelijke aanvallende versterking na het mislopen van Kamaldeen Sulemana. Feyenoord probeerde Assane Diao op de laatste dag van de transferwindow binnen te halen, maar ook dat liep op niets uit.

Miranchuk verliet afgelopen zomer Lokomotiv Moskou, waar hij vorig seizoen acht doelpunten maakte en zeven assists gaf in 38 wedstrijden. Met 29 interlands voor Rusland op zijn naam is de middenvelder een interessante optie voor beide clubs, die door zijn transfervrije status buiten de gebruikelijke transferperiodes kunnen toeslaan. Miranchuk legde in de voorbijgaande maanden een nieuw contractvoorstel van Lokomotiv naast zich neer.