Waar en hoe laat wordt Israël - Italië in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Israël - Italië in de Nations League uitgezonden?
6 september om 23:10

Israël en Italië treffen elkaar maandag in de tweede speelronde van de Nations League. De wedstrijd zal, vanwege veiligheidsredenen rondom de oorlog tussen Israël en Hamas, gespeeld worden in Boedapest. Door deze maatregel hoopt men incidenten te voorkomen en een veilige omgeving te creëren voor spelers en supporters. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Israël - Italië in de UEFA Nations League

Italië kende een uitstekende start van het toernooi met een 1-3 zege op Frankrijk en gaat vol vertrouwen de tweede wedstrijd in. Israël daarentegen begon met een 3-1 nederlaag tegen België en heeft wat goed te maken. Beide ploegen staan onder druk in een lastige poule met België en Frankrijk, waardoor elk punt telt in de strijd om een goede uitgangspositie voor de volgende ronde.

Waar kun je Israël - Italië kijken?

Israël - Italië wordt maandag 9 september om 20.45 uur gespeeld. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport 3 en maakt deel uit van het schakelprogramma op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.