Zechiël niet bang voor concurrentie: dit zegt hij over zijn kansen bij Feyenoord

Zechiël niet bang voor concurrentie: dit zegt hij over zijn kansen bij Feyenoord

7 september om 11:55

Gjivai Zechiël maakt zich geen zorgen over zijn plek bij Feyenoord, ondanks de komst van de Zuid-Koreaanse middenvelder In-Beom Hwang. De twintigjarige Zechiël kwam dit seizoen al in drie van de vier officiële wedstrijden in actie en laat aan Voetbal International weten voldoende kansen voor zichzelf te zien in Rotterdam. 

Zechiël blijft nuchter over de concurrentie op het middenveld. "We leven in het nu, niet in de toekomst. Natuurlijk hebben sommige jongens krediet opgebouwd, maar elk seizoen is een nieuwe start", aldus de middenvelder tegenover Voetbal International. Zechiël ziet het als een kans om door te breken en een belangrijke rol in het team te spelen.

De nieuwe trainer van Feyenoord Brian Priske geeft het talent veel vertrouwen. "Hij is veel met me bezig en spreekt vaak uit dat hij vertrouwen in me heeft. Nu is het aan mij om dat terug te betalen. Ik hoop dit seizoen veel minuten te maken."

Na een zware blessureperiode voelt Zechiël zich mentaal en fysiek sterker, al geeft hij aan dat er nog werk te doen is. "Ik was er vorig seizoen een half jaar uit en heb weinig wedstrijden gespeeld. De intensiteit van wedstrijden is enorm, zoals ik merkte tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal."