Dit vindt Devyne Rensch van de afgelaste wedstrijd Ajax - Utrecht

Dit vindt Devyne Rensch van de afgelaste wedstrijd Ajax - Utrecht
9 september om 23:15

Devyne Rensch heeft zich met Jong Oranje geplaatst voor het EK 2025, maar de afgelasting van Ajax - FC Utrecht blijft hem dwarszitten. De jonge verdediger had graag gespeeld in de Eredivisie, maar moet nog even geduld hebben. VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

Kwalificatie voor EK 2025
"We gaan het straks lekker vieren", aldus Rensch tegen ESPN. Jong Oranje won met 3-1 van Jong Georgië dankzij twee goals van Emanuel Emegha en een doelpunt van Noah Ohio. Hierdoor is deelname aan het eindtoernooi in Slowakije veiliggesteld. "We hebben als team hard gevochten en het is zeker tijd voor een feestje," zegt Rensch tevreden.

Afgelasting Ajax - Utrecht
Rensch kreeg echter ook minder leuk nieuws te verwerken. Door de politiestakingen gaat het duel tussen Ajax en FC Utrecht van aanstaande zondag niet door, iets wat de verdediger zwaar valt. "Het is balen, klote. Ik had graag willen spelen, maar het is niet anders. Ik heb dit seizoen nog geen wedstrijd gespeeld in de Eredivisie. Daar baal ik heel erg van," vertelt Rensch openhartig.

De Amsterdammers komen pas 18 september weer in actie tegen Fortuna Sittard. Tot die tijd speelt de ploeg een oefenwedstrijd om in vorm te blijven.