Veerman onthult interesse van Europese grootmacht: "PSV ging niet akkoord"

Veerman onthult interesse van Europese grootmacht: "PSV ging niet akkoord"

10 september om 16:56

Joey Veerman van PSV heeft in een interview met ESPN onthuld dat er toch interesse is geweest voor een transfer, waaronder van Olympique Marseille en een onbekende Premier League-club. Eerder had hij aangegeven dat er geen concrete belangstelling was, maar dat blijkt nu anders te liggen. Ondanks zijn afwezigheid bij Oranje door een blessure, heeft dat volgens Veerman geen invloed gehad op de interesse. Ook zijn slechte optreden tegen Oostenrijk tijdens het EK speelde geen rol.

Veerman heeft verklaard dat PSV een hoge vraagprijs heeft gesteld, wat de interesse van Marseille en de Premier League-club heeft afgeremd. "PSV is natuurlijk heel hoog in de boom gaan zitten, en dat is hun goed recht", aldus Veerman. Toch is het niet verder gekomen dan wat interesse.

"Er zijn wel wat dingetjes geweest", vertelde hij. PSV vond volgens Hans Kraay een bod van 25 miljoen euro te laag, waardoor een eventuele overstap nooit serieus werd. Veerman speelt dit seizoen dus nog steeds bij PSV. "Ten tweede speel je hier wel Champions League. Je doet mee om het kampioenschap en dat lever je niet zomaar in."