'PSV-aanwinst laat interlands schieten, debuut laat mogelijk op zich wachten'

'PSV-aanwinst laat interlands schieten, debuut laat mogelijk op zich wachten'
11 september om 09:47

Adamo Nagalo, de nieuwe verdediger van PSV, is in Nederland gebleven om aan zijn fitheid te werken. Hij zou normaal gesproken voor zijn nationale team spelen, maar besloot de trip naar Burkina Faso voor twee interlands over te slaan. In plaats daarvan wacht hij in de omgeving van Eindhoven op belangrijke documenten om officieel voor PSV te kunnen uitkomen.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) moet nog altijd een werkvergunning verstrekken aan Nagalo. Zodra deze is afgegeven, kan de verdediger worden toegevoegd aan de selectie van Peter Bosz. Deze week wordt verwacht dat alle papieren in orde gamaakt worden, maar tot die tijd mag de verdediger niet met de groep trainen en werkt hij een individueel trainingsprogramma af.

De verwachting is dat Nagalo de komende tijd nog niet volledig inzetbaar zal zijn, omdat hij bij zijn vorige club FC Nordsjaelland amper heeft gespeeld dit seizoen vanwege een blessure. Ryan Flamingo zal voorlopig de voorkeur krijgen in het centrum van de verdediging, totdat Nagalo zijn werkvergunning heeft en volledig wedstrijdfit is. PSV hoopt de Ivoriaan snel in te passen, zodat hij klaar is voor zowel de Eredivisie als de Champions League.