'Mbappé voelde zich verraden door PSG en bereikte een akkoord met Liverpool'

'Mbappé voelde zich verraden door PSG en bereikte een akkoord met Liverpool'

11 september om 11:45

Het had niet veel gescheeld of Kylian Mbappé was speler van Liverpool geweest. Volgens L'Équipe stond de aanvaller in 2022 op het punt om naar Liverpool te verhuizen. De Franse sterspeler bereikte zelfs een persoonlijk akkoord met de Engelse club, maar een transfer werd uiteindelijk geblokkeerd. 

Volgens L'Équipe flirtte Mbappé destijds al met een overstap naar Real Madrid, maar besloot hij toch bij Paris Saint-Germain te blijven. Kort na het ondertekenen van zijn nieuwe contract in Parijs voelde de spits zich echter verraden door PSG. De clubleiding kwam belangrijke beloftes niet na, waaronder het aantrekken van Bernardo Silva en Robert Lewandowski.

Hierdoor begon de Franse superster opnieuw naar een vertrek te zoeken. Liverpool leek een ideale tussenstap, en de club was zelfs bereid om een clausule op te nemen die hem een latere overstap naar Real Madrid zou toestaan. Liverpool bood naar verluidt 200 miljoen euro voor de Fransman, maar PSG weigerde mee te werken aan een transfer. Hierdoor bleef Mbappé nog twee jaar bij PSG, voordat hij uiteindelijk alsnog zijn langverwachte overstap naar Real Madrid maakte.