Waar en hoe laat kun je Liverpool - Nottingham Forest in de Premier League kijken?

Waar en hoe laat kun je Liverpool - Nottingham Forest in de Premier League kijken?
14 september om 13:08
Laatste update: 14 september om 13:08

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende Premier League-wedstrijd als Liverpool het zaterdag opneemt tegen Nottingham Forest. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Liverpool - Nottingham Forest kijken

Liverpool, onder leiding van de Nederlandse trainer Arne Slot, is sterk aan het seizoen begonnen. De eerste drie competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen, zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren. Ipswich Town en Brentford werden met 2-0 verslagen, en rivaal Manchester United kreeg een 0-3 nederlaag te verwerken op Old Trafford. Liverpool deelt momenteel de koppositie met Manchester City en zal erop gebrand zijn om die positie te behouden.

Nottingham Forest is ook goed begonnen aan het seizoen en is na drie wedstrijden nog ongeslagen met vijf punten. Daarmee bezetten ze de negende plek op de ranglijst. Een sterk resultaat tegen Liverpool zou de positie van Forest verder kunnen versterken, maar de ploeg staat voor een zware uitdaging tegen de in topvorm verkerende Reds.

Waar wordt Liverpool - Nottingham Forest uitgezonden?

Liverpool - Nottingham Forest wordt zaterdag 14 september 2024 om 16.00 uur live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.