Juventus maakt zich klaar voor PSV-clash: deze spelers mist de Oude Dame

Juventus maakt zich klaar voor PSV-clash: deze spelers mist de Oude Dame

12 september om 09:40
Laatste update: 12 september om 09:40

Juventus neemt het dinsdag op tegen PSV in de Champions League. De Italiaanse topclub kende een rumoerige zomer, maar is sterk begonnen aan het Serie A-seizoen. VoetbalNieuws vertelt je welke spelers zij missen tegen de Eindhovenaren.

Juventus wist meermaals toe te slaan op de transfermarkt. Namen als Teun Koopmeiners en Douglas Luiz voegden zich bij de Oude Dame. Beide spelers startte echter nog niet in de basis, maar tegen PSV zou dat wel eens het geval kunnen zijn. Aan de andere kant kunnen we ook al meerdere spelers wegstrepen.

Welke spelers moet Juventus missen tegen PSV?

Juventus kreeg twee tikken te verwerken tijdens de interlandperiode. Zo kreeg de Italiaanse club te horen dat Francisco Conceicao een spierblessure heeft opgelopen en er zeker drie weken uit ligt. Nico González liep een blessure op bij de nationale ploeg van Argentinië. Hij speelde weliswaar negentig minuten tegen Colombia, maar kwam niet ongeschonden uit de strijd. De blessure lijkt mee te vallen, maar of er speelminuten inzitten voor de buitenspeler, is de vraag.

Naast de aanvaller, staat er ook een vraagteken achter de naam van Khephren Thuram. De aanwinst liep tegen Como een maand geleden een spierblessure op, maar lijkt dit weekend klaar te zijn voor een rentree tegen Empoli. De Fransman moet de strijd aan gaan met onder meer Koopmeiners, maar lijkt in de pikorde wel echter de Nederlander te staan. Timothy Weah liep eveneens een spierblessure op tegen Como. Hij lijkt nagenoeg zeker fit om te gaan spelen komend weekend.

Wie er zeker niet bij zijn, zijn Arkadiusz Milik en Paul Pogba. Beide staan nog op de loonlijst van Juventus. De pool liep in de voorbereiding op het EK een knieblessure op en staat nog enige tijd langs de kant. Pogba is geschorst in verband met dopinggebruik. De Fransman zit een schorsing van vier jaar uit.

Afwezig en twijfelgevallen Juventus:
Francisco Conceicao 
Khephren Thuram
Timothy Weah 
Arkadiusz Milik
Paul Pogba
Nico González