Welke spelers mist Feyenoord tegen Leverkusen in de Champions League?

Priske heeft vraagtekens: deze spelers mist Feyenoord tegen Leverkusen in de CL

12 september om 16:45

De Champions League gaat weer beginnen en voor Feyenoord start de campagne met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Brian Priske heeft nog wat gaten in te vullen binnen zijn opstelling. VoetbalNieuws.nl vertelt je welke spelers afwezig zijn voor deze clash.

Voor de Champions League van start gaat moeten Feyenoord en Bayer Leverkusen eerst in de competitie nog spelen. De Rotterdammers moeten op bezoek bij FC Groningen, terwijl Die Werkself een uitwedstrijd wacht met Hoffenheim. Mocht Feyenoord de strijd ongeschonden doorkomen heeft Priske nog altijd wat vraagtekens. Ook voor komend weekend staan er enkele spelers slechts met potlood ingevuld.

Welke spelers mist Feyenoord tegen Bayer Leverkusen?

Vlak voor het einde van de transferdeadline was Feyenoord nog druk bezig met aanwinsten. Op de laatste dag werden In-beom Hwang en Jordan Lotomba beide gepresenteerd als laatste transfers. Zij waren niet de enige, want in totaal werden er elf spelers aangetrokken. Slechts vier spelers maakte ook pas hun opwachting in het eerste elftal. Hugo Bueno, die zijn debuut op bezoek bij PEC Zwolle opfleurde met een asssist zit sindsdien echter in de lappenmand.

Ook kreeg Feyenoord slecht nieuws rondom Calvin Stengs. De creatieve middenvelder leek op weg naar de MLS, maar besloot toch in Nederland te blijven. Het begin van seizoen was goed, maar Stengs moet wederom onder het mes voor zijn knie. Daarom viel voor Priske wederom een aanvallende optie af. Anis Hadj Moussa viel al verschillende keren in, maar startte nog niet. Daarbij komt ook dat vleugelspeler Ibrahim Osman nog niet speelgerechtig was en dus speelde hij nog geen minuut. Het is onduidelijk of hij wel in actie kan komen tegen Bayer Leverkusen.

Op defensief vlak is Gernot Trauner op de weg terug. De Oostenrijker kampte na het Europees Kampioenschap met een blessure, maar door de uitgestelde Klassieker kon hij zijn opwachting maken in een oefenduel. Zijn blessure lijkt aan de betere hand, maar of Trauner ook veel speelminuten kan maken tegen Die Werkself is niet duidelijk. Wel zit Quilindschy Hartman nog altijd langs de zijlijn. Eerder sprak hij de hoop uit begin 2025 weer op het voetbalveld te staan en dus zal hij zeker het openingsduel van de Champions League missen.

Zekere afwezigen Feyenoord tegen Bayer Leverkusen:

Quilindschy Hartman
Hugo Bueno
Calvin Stengs