Bosz moet puzzelen: deze spelers mist PSV tegen Juventus in de Champions League

Bosz moet puzzelen: deze spelers mist PSV tegen Juventus in de Champions League
Vandaag om 11:35
Laatste update: om 11:23

PSV neemt het komende week in de Champions League op tegen Juventus. De Eindhovenaren zijn alles behalve op volle sterkte en VoetbalNieuws vertelt je welke spelers afwezig zijn.

PSV mag op bezoek in Turijn. Voor beide ploegen is het de eerste ontmoeting in het miljardenbal met elkaar en het is zelfs aan hen om het nieuwe format van het toernooi af te trappen. Waar Juventus enkele spelers mist, is dat bij PSV minstens net zo erg. Zij kampen vooral achterin met problemen.

Welke spelers mist PSV tegen Juventus?

Binnen de selectie van PSV zijn er flink wat vraagtekens. Aanwinst Rick Karsdorp maakte nog geen minuten en is inzetbaar tegen de Italianen. Voor Nagalo is het zeker een optie om mee te doen. De verdediger kampte met een lichte blessure, maar knapte daar snel van op. Tegen N.E.C maakte de verdediger zijn debuut en dinsdag is de mandekker inzetbaar.

Van de spelers die er wel al enige tijd bij zijn, staan er vraagtekens achter de namen van Ismael Saibari en Mauro Jr. en Noa Lang. Mauro en Saibari kampen het gehele seizoen al met een blessure, beide spier-gerelateerd. Peter Bosz zei onlangs dat hij beide spelers na de interlandperiode terug verwachte, maar enkel de Marokkaan was tegen N.E.C van de partij. De creatieveling maakte zijn rentree, maar of een basisplaats tegen Juventus haalbaar is, is de vraag. Lang was er zaterdag niet bij, maar zal tijdens het duel met Juventus wel weer bij de selectie zitten.

Wie er zeker niet bij zijn, zijn Sergino Dest (gescheurde kruisband), Karsdorp (wedstrijdritme), Armando Obispo (knieblessure), Fredrik Oppegard en Hirving Lozano (spierblessure). Met name het wegvallen van die laatste is een hard gelag. De Mexicaan maakte voor de interlandbreak een sterke indruk en is topscorer van de Eredivisie.

Op de wedstrijddag maakte Voetbal International bekend dat ook Walter Benítez niet beschikbaar zal zijn voor het duel in Turijn. De doelman van de Eindhovenaren mist de Champions League-wedstrijd wegens persoonlijke omstandigheden. 

Zekere afwezigen PSV tegen Juventus:
Sergino Dest
Armando Obispo
Fredrik Oppegard
Hirving Lozano
Rick Karsdorp
Walter Benítez