Waar en hoe laat wordt Atlético Madrid - Valencia in La Liga uitgezonden?

Waar is Atlético Madrid - Valencia op tv te zien?
12 september om 15:25

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende La Liga-wedstrijd als Atlético Madrid het opneemt tegen Valencia. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Atlético Madrid - Valencia kijken

Atlético Madrid is nog altijd ongeslagen in de competitie, maar had op een betere start gehoopt. Van de vier gespeelde wedstrijden werden er twee gewonnen en twee eindigden in een gelijkspel. Girona en Athletic Bilbao werden verslagen, maar tegen Villarreal en Espanyol moesten de punten gedeeld worden. Atlético zal op zoek gaan naar een overwinning om hun ongeslagen status verder uit te bouwen.

De situatie bij Valencia is een stuk zorgwekkender. De club staat momenteel onderaan in La Liga met slechts één punt uit vier wedstrijden, een dramatische start van het seizoen. Dat ene punt werd behaald met een 1-1 gelijkspel tegen Villarreal. Vorig seizoen eindigden de duels tussen beide teams in twee thuisoverwinningen: Valencia won in eigen huis overtuigend met 3-0 van Atlético.

Op welke zender is Atlético Madrid - Valencia te zien?

Atlético Madrid - Valencia wordt uitgezonden op Ziggo Sport, met een voorbeschouwing die begint om 20.30 uur. De wedstrijd zelf start om zondag 15 september 2024 om 21.00 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.