Ongeslagen PSV wederom op titelkoers: pak 50x je inleg bij een zege op NEC!

Ongeslagen PSV wederom op titelkoers: pak 50x je inleg bij een zege op NEC!
14 september om 15:30
Laatste update: 14 september om 15:42

ADVERTORIAL – PSV kan een flinke voorsprong pakken in de titelstrijd. De Eindhovenaren zijn nog altijd ongeslagen en nemen het zaterdag op tegen NEC Nijmegen. BetMGM staat klaar voor deze wedstrijd: pak 50x je inleg wanneer PSV van NEC wint! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. Wint PSV van NEC? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Titelfavoriet

De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. PSV is na vier wedstrijden de koploper van de Eredivisie. Nummer twee AZ staat op twee punten en Feyenoord en Ajax staan al op een afstand van respectievelijk zeven en negen punten. Hoewel beide ploegen nog wedstrijden, waaronder één tegen elkaar, moeten inhalen, is het gat gigantisch zo vroeg in de competitie. 

De overwinning van NEC van vorig seizoen is uniek te noemen: de statistieken voor zaterdag liegen er namelijk niet om. PSV speelde in de geschiedenis van de Eredivisie 44 maal in eigen huis tegen de bezoekers uit Nijmegen. 39 overwinningen en vijf gelijke spelen resulteren in een ongeslagen status in eigen stadion. Dit seizoen nam NEC het al op tegen topploegen FC Twente en AZ, maar beide partijen gingen verloren. De Eindhovenaren gaan het duel daarom ook in als de gedoodverfde favoriet. De ploeg van Peter Bosz namelijk al achttien maal en kregen er pas drie tegen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust