Waar en hoe laat wordt Oezbekistan - Nederland op het WK zaalvoetbal uitgezonden?

Waar is Oezbekistan - Nederland op het WK zaalvoetbal te zien?
14 september om 11:10
Laatste update: 14 september om 11:10

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende wedstrijd tijdens het WK zaalvoetbal als Oezbekistan het opneemt tegen Nederland. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Oezbekistan - Nederland kijken

Het Nederlandse zaalvoetbalteam kende een moeizame voorbereiding op het WK, waarin elke oefenwedstrijd werd verloren. Toch is dit een bijzondere gelegenheid, aangezien het de eerste keer in 24 jaar is dat Nederland zich heeft geplaatst voor het Wereldkampioenschap. Dankzij een spannende overwinning op penalty's tegen Finland werd het WK-ticket veiliggesteld. Oranje zal alles op alles zetten om hun terugkeer op het wereldtoneel succesvol te laten verlopen.

Oezbekistan, dat het WK organiseert, maakt geschiedenis door als eerste Centraal-Aziatische land het WK zaalvoetbal te hosten. Tijdens de AFC Asian Cup wist het team de bronzen medaille te veroveren door Tadzjikistan na strafschoppen te verslaan. In de halve finale verloor Oezbekistan zelf na penalty's van het sterke Iran. Het team hoopt hun thuisvoordeel te benutten en een sterk toernooi neer te zetten.

Op welke zender is Oezbekistan - Nederland te zien?

Oezbekistan - Nederland wordt uitgezonden op UEFA.tv. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 september 2024 om 17.00 uur. Via NOS.nl zal de wedstrijd te volgen zijn via een livestream. Om het duel op een andere manier te kijken, kan er een gratis account aangemaakt worden op de website van UEFA.tv. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.