Wat zegt Quinten Timber na het ontvangen van de aanvoerdersband van Feyenoord?

Dit zegt Timber na zijn benoeming als aanvoerder van Feyenoord

13 september om 16:35

Quinten Timber is de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. De middenvelder neemt de band over van de vertrokken Lutsharel Geertruida. Wat zegt Timber zelf na het ontvangen van de band? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Brian Priske had de taak een nieuwe aanvoerder te benoemen na het vertrek van Geertruida. Eerder droeg ook Gernot Trauner de band, maar de Oostenrijker zal niet meer de eerste aanvoerder zijn. Vanaf de komende Eredivisiewedstrijd met FC Groningen zal Timber de man met de aanvoerdersband zijn bij de Rotterdammers. Eerder droeg hij de band al op verschillende momenten als spelers gewisseld werden, maar nu is hij de eerste aanvoerder.

Wat zegt Timber na zijn benoeming tot aanvoerder van Feyenoord?

"Het is een eer om aanvoerder te mogen zijn van Feyenoord", zegt Timber tegenover de clubkanalen van Feyenoord. "Ik ben er heel blij mee en ik hoop dat ik het zo goed mogelijk kan gaan doen. Al sinds ik hier ben probeer ik mijn leiderschapskwaliteiten te laten zien. Ik praat heel veel, ik ben met de jonge spelers bezig en ik heb al het een en ander meegemaakt hier." Toch denkt de middenvelder pas dat hij echt voelt hoe het is om aanvoerder te zijn tijdens het begin van de wedstrijd tegen FC Gronignen. "Dan ga ik die trots voelen, maar ik probeer geen andere dingen te doen. Ik moet er vooral zijn voor het team als het nodig is en voor de rest niks geks."