Waar wordt Atlético Madrid - RB Leipzig in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt Atlético Madrid - RB Leipzig in de Champions League uitgezonden?
15 september om 23:28

Donderdag 19 september ontmoeten Atlético Madrid en RB Leipzig elkaar in de eerste speelronde van de vernieuwde Champions League. Hoewel er eerder in de week al wedstrijden zijn gespeeld, is dit duel een van de krakers van de speelronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Atlético Madrid is goed begonnen aan het seizoen in La Liga, met elf punten uit vijf wedstrijden en een gedeelde tweede plaats. RB Leipzig staat na drie speelrondes op de derde plek in de Bundesliga met zeven punten. Bij de Duitse club spelen twee Nederlanders, Xavi Simons en Lutsharel Geertruida. Voor Geertruida, die afgelopen zomer van Feyenoord overkwam, was het afgelopen weekend zijn officiële debuut voor Leipzig.

Atlético Madrid – RB Leipzig begint donderdag 19 september om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De wedstrijd is ook te volgen via het schakelprogramma op Ziggo Sport 4. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.