Waar en hoe laat wordt de CL-wedstrijd Rode Ster Belgrado - Benfica uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de CL-wedstrijd Rode Ster Belgrado - Benfica uitgezonden?

16 september om 20:30

De Champions League is terug en Rode Ster Belgrado maakt zich op voor een pittige eerste ronde tegen het Portugese Benfica. Beide ploegen hopen met een goede start de toon te zetten in het vernieuwde format van de Champions League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Rode Ster Belgrado verkeert in topvorm en is de ongeslagen koploper in de Servische Super Liga. Het team heeft in de aanloop naar deze wedstrijd vertrouwen getankt door Bodø/Glimt in de voorronde te verslaan en kijkt nu uit naar een nieuwe Europese uitdaging. Benfica daarentegen heeft te maken gehad met een trainerswissel, maar begon sterk onder de nieuwe leiding van Bruno Lage. De Portugezen zullen alles op alles zetten om hun Champions League-campagne succesvol te starten. Vooral in het oog springt Orkun Kökçü, die met zijn assists een belangrijke rol kan spelen.

Waar kun je Rode Ster Belgrado - Benfica live bekijken?

Rode Ster Belgrado - Benfica wordt gespeeld op donderdag 19 september om 21.00 uur in het Rajko Mitic Stadium. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.