Dit zegt Erik ten Hag over een basisplaats voor Antony bij Manchester United

Dit zegt Erik ten Hag over een basisplaats voor Antony bij Manchester United
16 september om 21:35

Erik ten Hag heeft aangegeven dat Antony pas speeltijd krijgt bij Manchester United wanneer hij dat volgens de manager verdient. In aanloop naar de League Cup-wedstrijd tegen Barnsley kreeg de Nederlander vragen over de Braziliaanse aanvaller, die dit seizoen nog maar één minuut heeft gespeeld.

Antony kwam tot nu toe alleen kort in actie tijdens het uitduel tegen Brighton & Hove Albion. In de overige drie Premier League-wedstrijden bleef hij de volledige 90 minuten op de bank. Op het persmoment voor het duel met Barnsley wilde Ten Hag niet bevestigen of Antony deze keer meer minuten gaat maken. "We zullen zien hoe de opstelling eruitziet", hield de manager zich op de vlakte.

Ten Hag benadrukte dat niemand zomaar een basisplaats krijgt. "We trainen elke dag en spelers moeten het verdienen. Als de instelling goed is en ze laten zich zien op de trainingen, dan gaan ze spelen", aldus Ten Hag. Of Antony tegen Barnsley speeltijd krijgt, blijft dus afwachten.

Dinsdag treffen Manchester United en Barnsley elkaar in de derde ronde van de League Cup. United won het toernooi twee seizoenen geleden.