Waar en hoe laat wordt Manchester United - Barnsley in de League Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Barnsley in de League Cup uitgezonden?
15 september om 19:33

Dinsdagavond staat de derde ronde van de League Cup op het programma, met Manchester United dat het opneemt tegen Barnsley. De ploeg van Erik ten Hag heeft in de Premier League een wisselvallige start gekend, met zes punten uit vier wedstrijden. Barnsley, uitkomend in League One, het derde niveau van Engeland, hoopt in het bekertoernooi voor een verrassing te zorgen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester United - Barnsley in de League Cup

Manchester United begint haar League Cup-campagne direct in de derde ronde, dankzij een bye in de voorgaande twee rondes. United hoopt met een overwinning op Barnsley vertrouwen op te bouwen voor de rest van het seizoen. Barnsley staat momenteel zevende in League One en versloeg Wigan Athletic na strafschoppen in de eerste ronde en won nipt van Sheffield United in de tweede ronde. Voor Barnsley is dit duel een kans om te stunten tegen een topclub.

Waar wordt Manchester United - Barnsley uitgezonden?

Manchester United – Barnsley begint dinsdag 17 september om 21.00 uur en is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.