Eindelijk weer voetbal in Amsterdam: pak 50x je inleg bij een zege van Ajax op Fortuna

Eindelijk weer voetbal in Amsterdam: pak 50x je inleg bij een zege van Ajax op For
18 september om 09:00

ADVERTORIAL – Ajax neemt het woensdagavond op tegen Fortuna Sittard. De Amsterdammers komen na weken weer in actie en hebben een flinke achterstand goed te maken in de Eredivisie. BetMGM staat klaar voor deze wedstrijd: pak 50x je inleg wanneer de ploeg van Francesco Farioli van Fortuna wint! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Ajax
5. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. 
6. Wint Ajax van Fortuna? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Klik hier om de welkomstactie van BetMGM te spelen! 

Na weken weer actie in Amsterdam

Ajax kwam op 29 augustus voor het laatst in actie op een voetbalveld. De Amsterdammers wonnen destijds in de Europa League-kwalificatie van Jagiellonia Białystok en plaatsten zich voor het hoofdtoernooi. Door deze dubbele ontmoeting werd de wedstrijd met Fortuna vooruitgeschoven en woensdagavond is dan eindelijk het moment dat beide ploegen het tegen elkaar op gaan nemen.

Ajax kwam mede dankzij afgelastingen niet meer in actie sinds eind augustus. Dit had alles te maken met stakingen van de politie voor de duels met Feyenoord en FC Utrecht. De ploeg van Farioli bereidt zich dus al enige tijd voor op de ontmoeting met Fortuna en het thuispubliek zal niets anders dan een overwinning verwachten.

Ajax kende een goed begin van het seizoen, maar verloor verrassend van NAC Breda. Toch zijn de krachtverhoudingen dusdanig in het voordeel van Ajax dat zij als grote favoriet deze wedstrijd ingaan. Fortuna won weliswaar de eerste twee competitiewedstrijden van Go Ahead Eagles en Almere City, maar sindsdien werd er verloren van NEC Nijmegen en NAC Breda. Ajax, dat woensdag ook nog eens kan beschikken over de teruggekeerde Davy Klaassen en de aangetrokken Wout Weghorst, zal vanuit balbezit de Limburgse bezoekers puntloos naar huis willen sturen.

Woensdag zal om 20.00 uur de bal gaan rollen in de Johan Cruijff ArenA. Voor Ajax is het pas de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Momenteel staan zij vijftiende, maar de Amsterdammers hebben ten opzichten van de naaste belagers drie wedstrijden tegoed.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust