Waar en hoe laat wordt Girona - Feyenoord in de UEFA Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Girona - Feyenoord in de UEFA Champions League uitgezonden?

19 september om 20:59

Feyenoord maakt zich op voor de tweede wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League en reist daarvoor af naar Spanje. Op woensdag 2 oktober 2024 staan de Rotterdammers tegenover het verrassend sterke Girona. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Beide ploegen verloren hun openingswedstrijd en zullen er alles aan doen om de eerste punten te pakken. Feyenoord ging in de eerste wedstrijd met een zware 0-4 onderuit in De Kuip tegen Bayer Leverkusen, waardoor de druk op de ploeg van Arne Slot flink is toegenomen. Girona kende ook een lastige start en verloor met 1-0 van Paris Saint-Germain door een late goal. Dit duel in het Estadi Municipal de Montilivi biedt beide teams een kans om het tij te keren en zicht te houden op een goed resultaat in de Champions League.

Waar kun je Girona - Feyenoord live bekijken?

Girona – Feyenoord wordt op woensdag 2 oktober 2024 om 18:45 uur gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.