Waar en hoe laat wordt Feyenoord - NAC Breda in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - NAC Breda in de Eredivisie uitgezonden?
Vandaag om 11:57

Komend weekend staat een spannende confrontatie op het programma in de Eredivisie: Feyenoord neemt het op tegen NAC Breda. Beide ploegen zijn op zoek naar broodnodige punten, al verschillen de ambities van de clubs aanzienlijk. Feyenoord, onder leiding van Brian Priske, beleeft een stroeve start van het seizoen en zal koste wat het kost willen winnen in eigen huis. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Feyenoord - NAC Breda in de Eredivisie

Feyenoord heeft na vier gespeelde duels slechts één overwinning geboekt, terwijl de overige drie wedstrijden in een gelijkspel eindigden. Priske staat onder druk, zeker na de zware 0-4 nederlaag tegen Bayer Leverkusen in de Champions League. Aan de andere kant heeft promovendus NAC zes punten verzameld uit vijf wedstrijden, waaronder een knappe zege op Ajax. Het belooft een interessante pot te worden in De Kuip, waar Feyenoord de draad weer hoopt op te pakken tegen het goed presterende NAC.

Hoe kun je Feyenoord - NAC Breda kijken?

Feyenoord – NAC Breda begint zondag 22 september om 14.30 uur in De Kuip. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 3. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.