Waar en hoe laat kun je Manchester City - Arsenal in de Premier League kijken?

Waar wordt Manchester City - Arsenal in de Premier League uitgezonden?

Vandaag om 12:34

Zondag staat er een absolute kraker op het programma in de Premier League: koploper Manchester City ontvangt nummer twee Arsenal. Het is een vroeg duel in de strijd om de Engelse titel, met beide ploegen in topvorm. Kan Arsenal de ongenaakbare Citizens stoppen? Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester City - Arsenal in de Premier League

Manchester City is tot dusver foutloos in de competitie met vier overwinningen uit vier duels. Met Erling Haaland als absolute uitblinker – de Noor staat al op negen doelpunten – is de ploeg van Pep Guardiola in bloedvorm. Arsenal daarentegen wist drie keer te winnen en speelde één keer gelijk. De ploeg van Mikel Arteta staat slechts twee punten achter op City en hoopt in het Etihad Stadium een statement te maken in de titelrace. Dit duel belooft een spectaculair affiche te worden tussen de twee beste teams van Engeland.

Waar wordt Manchester City - Arsenal uitgezonden?

Manchester City – Arsenal begint zondag 22 september om 17.30 uur in het Etihad Stadium. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.